Ciudadanos promet eliminar els entrepans "a la catalana" si arriba a la Generalitat

Ciudadanos ha incorporat una mesura que pot resultar polèmica al seu programa electoral per a les eleccions autonòmiques de 2019. L'equip de coordinació del programa electoral ha presentat este matí les línies generals de les propostes del partit taronja i entre elles ha cridat l'atenció en xarxes socials la prohibició dels entrepans a la catalana. 

Adoctrinament gastronòmic en un bar de València

Segons ha explicat la portaveu de Ciudadanos és una manera de previndre que la Comunitat Valenciana no entre en el mateix camí que la deriva independentista catalana. En les seues paraules "se empieza pidiendo unas tostadas y se acaba montando un CDR. Esto hay que pararlo en este momento. El adoctrinamiento gastronómico es intolerable. Si alguien quiere tomate que pida con tomate y ya está".
Les xarxes socials están dividides entre aquells que consideren adoctrinament la presència de l'expressió "a la catalana" en les cartes dels bars i restaurants valencians i aquells que consideren que demanar un entrepà de llomello a la catalana no et convertix en independentista almenys per eixe motiu.
El Govern del Botànic no considera els entrepans una prioritat quan en canvi encara es diu paella a la paella mixta arreu de tot l'Estat. 

Cap comentari