La plataforma "linchamiento.org" oferirà linxaments diaris

Una nova plataforma ha nascut per donar servici a la ciutadania en xarxa. El nou web "linchamiento.org" oferirà diàriament linxaments. Segons el comunicat del nou portal de linxaments la seua intenció és oferir un linxament en directe diari. Per aconseguir-ho cada matí oferirà diverses propostes de linxament en funció de l'actualitat mediàtica. Una vegada decidida la víctima del linxament els membres de la plataforma assumixen l'obligació de linxar-lo d'una manera o una altra a les seues xarxes socials. Per tal de facilitar la creativitat del linxament el portal oferirà diverses consignes que seràn fàcilment compartibles en les diverses xarxes.


Linchamiento.org anirà oferint els resultats del linxament en temps reals i reproduirà en pantalla les frases més profitoses per al linxament. De moment, cada linxament està previst que dure entre 24 i 48 hores que és el temps que s'ha estimat que resulta entretingut i divertit en la curva de manteniment de la ràbia.
En una fase posterior està previst la incorporació de linxaments voluntaris de persones que per la raó que siga volen obtindre notorietat a través d'un linxament. Les persones voluntàries passaran un casting i un examen psicotècnic i hauràn de presentar un mínim de followers i un mínim de tuits destarifats o desficaciats.
La plataforma obtindrà els seus ingressos de la publicitat. Diverses clíniques privades de psiquiatria i psicologia s'han interesat per incloure els seus reclams publicitaris. 

Cap comentari