Baralla entre bandes per la jornada contínua

Grups partidaris i detractors de la jornada contínua abandonen els grups de whatsapp i queden en València. 
Un dia abans de les votacions per decidir sobre la jornada contínua a les escoles valencianes bandes de pares i mares a favor i en contra de la jornada contínua van quedar al Campus de Tarongers per ajustar comptes. La quedada es va fer a través dels grups de whatsapps de "pares i mares del cole" on ja s'havia advertit d'una certa escalada verbal que finalment va desembocar en la "Batalla de Targoners com es coneguda en les xarxes socials.
Bandes organitzades com ara "Mares per la criança extrema" i "Superamamis Superocupades" van portar el seu enfronament al nivell físic. A més, diferents grups ultra com "Al meu fill ni tocar-lo" i "Pares ultrafinlandesos" també van aprofitar l'ocasió per acudir i deixar anar la seua violència.
La gran baralla va ser gravada pels veïns que van esperar fins tindre-ho tot gravat i poder vendre les imatges a les televisions per cridar a la policia. Van fer falta huit unitats de policia antiavalots per posar ordre en la batalla campal. Pel moment, no hi ha detinguts ni detingudes però hi ha 27 persones hospitalitzades amb mossos, esquinços i ferides de diversa consideració.

Cap comentari