Iglesias i Montero també faran votació per triar el nom de les bessones i el color de les habitacions

El fenòmen refendrari s'estén i la democràcia directa avança gràcies especialment a Podemos. La parella que encapçala el partit morat ha fet de la necessitat virtut i també sotmetrá a votació els noms que posaran a les seues bessones -fent servir el plural femení inclusiu- i el color de les habitacions. 
Finalment han decidit no incorporar a la votació un tercer apartat respecte a quin cotxe adquirir.
Sembla que la intenció és anar inserint diverses votacions durant l'itinerari vital de les bessones i així també es podrien arribar les activitats extraescolars que poden fer i les que no o també els contes que es poden llegir a les nit per garantir que siguen políticament correctes, feministes, igualitaris, ecològics, sostenibles, educatius, laícs, vegetarians, gayfriendly, antitaurins, espirituals i amb memòria històrica.

Iglesias i Montero están confiats d'anar guanyant totes les votacions però en privat admeten que si el color de les habitacions no fora el morat haurien de dimitir per "pura responsabilitat i coherència" segons han manifestat a fonts properes i indignes de qualsevol credibilitat.

Diferents cercles de Podemos s'han afanyat a organitzar cursos de formació en decoració i propostes educatives per tal de garantir l'exemplaritat de tota la familia lideresa del seu projecte. 

Cap comentari