Hui comença el I Open de Mansplaining de la Comunitat Valenciana

Al llarg del cap de setmana sabrem qui és el guanyador del primer campionat de mansplainning organitzat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives. El campionat comença hui dissabte de matí i finalitzarà amb la gran final de diumenge per la vesprada. 


L'Open de Mansplainning s'ha organitzat en una ronda prèvia, dos semifinals i la gran final que serà televisada per Apunt. En la ronda prèvia els participants hauràn de triar un tema de manera lliure per fer mansplaining davant un auditori completament femení. En les primeres apostes que apareixen a Forocoches de quins seran els temes triats figuren el fora de joc i mecànica i conducció de l'automòbil. En la semifinal ja no podràn triar el tema de manera lliure sinó que serà fruit d'un sorteig. Dins del sorteig la Conselleria ha previst incloure temes com ara l'economia, política, cinema, videojocs i un tema més obert com ara "experiència vital". La Gran Final que enfrontarà els dos millors mansplainners valencians serà sobre el tema "què és i com hauria de ser el feminisme".
El guanyador tindrà accés a participar en Mr Mansplanner Espanya amb possibilitats d'arribar a Mr Mansplanner Món i Mr Mansplanner Univers. 

Cap comentari