Zoido proposarà al Consell de Ministres quin color estarà prohibit per a l'estiu

Després de prohibir el color groc en la final de la Copa del Rei el Ministeri de l'Interior es disposa a regular els colors de cada temporada. Per això, el ministre Zoido ha creat una comissió d'experts en cromatisme, moda, seguretat i terrorisme.
De moment, per al pròxim Consell de Ministres es barallen diverses propostes de prohibició de colors subversius i que alteren l'ordre públic. Zoido treballa amb dos possibilitats després d'haver descartat el blau i el taronja. La primera seria prohibir el color roig per ser un clàssic en els problemes de seguretat i mobilitzacions de "rojos i separatistes". No obstant, el color morat podria tindre moltes paperetes per a ser prohibit una vegada ja han passat les processons de Setmana Santa.
En paraules de Zoido "l'ús inadequat dels colors és un dels límits clars de la llibertat d'expressió, una persona no pot triar lliurement qualsevol color per vestir-se, això no és llibertat sinó llibertinatge i irresponsabilitat". Zoido planteja "un ús dels colors dins de la llei i la Constitució". 
L'oposició moderada ha reclamat que la prohibició de colors siga una competència del Congrés i no de l'Executiu i planteja la necessitat de regular tant els gustos com els colors davant la perillositat que algunes escales cromàtiques estan arribant a tindre. 

Cap comentari