Ciudadanos insta a Ribó a que també s'interprete l'himne britànic el 9 d'Octubre

Tots els regidors de l'Ajuntament de València hauràn de tindre com a mínim el B2. 

Punset ho va deixar ben clar des del ple d'investidura del President de la Generalitat; cal abandonar l'aldea i començar a obrir-se al món. I el domini de la llengua anglesa és fonamental per abandonar l'aldea. Per això Ciudadanos ha obert tots els fronts per tal de garantir esta modernització. 

El grup municipal de Ciudadanos en l'Ajuntament de València ha instat l'alcalde de Compromís a exigir a tots els regidors que com a mínim tinguen el B2 o presentar la seua dimissió. De moment ja s'han apuntat a una acadèmia 26 dels 32 regidors. Davant aquesta situació l'Ajuntament es planteja contractar un professor natiu per a tots els regidors dos hores per setmana. 

La carta que Ciudadanos ha enviat a Ribó acaba demanant que l'himne britànic també s'interprete en l'acte protocolari de la processó cívica del 9 d'Octubre per donar exemple i una imatge de modernitat. De fet, Ciudadanos assegura que aquesta seria una bona iniciativa de confluència i acord en la processó cívica si només sonara l'himne britànic. 

Ribó no ha volgut valorar la iniciativa de moment a l'espera que es reunixquen els òrgans del Bloc, Iniciativa, Equo, Gent de Compromís i la seua comunitat de propietaris. 

Cap comentari