Estètika: La influéncer que et permet votar la seua próxima operació

Escàndol a les xarxes socials! La famosa influéncer "EstètikaRadikal" ha deixat a tots bocabadats en revelar la seua última sèrie de vídeos: sotmetre's a operacions estètiques triades pels seus seguidors! Amb més de 10 milions de seguidors, aquest controvertida creadora de contingut ha decidit portar la interacció amb la seua audiència a un nivell completament nou.
Des de rinoplasties triades en enquestes d'Instagram fins a liposuccions decidides en votacions en temps real durant les seues transmissions en directe, Estètika Radikal no s'ha deixat res. 

Els seus seguidors poden ara decidir el seu pròxim canvi d'imatge, ja siga un augment de llavis, implants de glutis o fins i tot procediments més extrems.

A més, aquesta audaç sèrie de vídeos compta amb el patrocini de la prestigiosa empresa de cirurgia estètica "Real Beauty", que assegura que tots els procediments s'estan realitzant sota la supervisió i assistència dels millors professionals mèdics. 
Encara que alguns crítics qüestionen la responsabilitat d'influir d'aquesta manera en la seua audiència jove, la influèncer insisteix que tot està sent realitzat amb el màxim rigor i que està complint totes les precaucions necessàries. Els seguidors estan completament immersos en aquesta experiència única i molts afirmen que se senten part del viatge de transformació.

A mesura que la línia entre l'entreteniment en línia i la realitat es difumina encara més, Estètika Radikal ha deixat la seua marca en la història de les xarxes socials en portar la interacció amb els seguidors a nivells inimaginables. Serà aquest el començament d'una nova tendència en la cirurgia estètica? Només el temps dirà si altres creadors de contingut seguiran el seu exemple audaç i extrem.

Cap comentari